Enjoy your life

Katrin LaCart

Født 1965 i München er jeg vokset op og har levet i Tyskland til 2000. Siden bor jeg i det skønne Nordsjælland i Danmark, hvor jeg arbejder som sygeplejerske.

Autodidakt

Mit lidenskab til at tage billeder af naturens imponerende skønhed og overraskende originalitet blev allerede vækket på min rundrejse i Canada, da jeg var 17 år. Derfra til i dag blev jeg til en autodidaktisk fotokunstner med daglig fokus på at finde det fantastiske motiv uanset indenfor hvilket område.

Den kreative process

Det kræver ikke kun ens uafbrudte opmærksomhed og spontanitet, det kræver også tålmodighed og flere tusinde fotooptagelser for at finde frem til det billede, det kan vække følelser og interesse, og måske fortrylle betragteren. Tak udviklingen af den digitale fotografi er billedredigering blevet til en del af min fotokunst. Dog lægger jeg vægt på, at det original billede i sig selv byder ind med en unik og fascinerende spænding, og fotomontage foretages kun undtagelsesvis.

Baggrundsoplysninger

Til hvert billede kan der både oplyses informative detaljer såsom optagelsessted, - tidspunkt og kameraindstillinger, og oven i om og hvilken redigering billedet har gennemgået. Suppleret med en fortælling om oplevelserne omkring billedets udviklingsprocess bliver det til en lille historie, som formidler betragteren min inspiration, mine indtryk og følelser i sammenhæng med det enkelte kunstværk. Derved får betragteren udover synet på billedet også muligheden for at fornemme dens stemning.

Kunstens fokus

I dag bliver min opmærksomhed ikke kun fanget af naturens skønne og farverige billeder. Jeg bliver inspireret på mine rejser og af mine oplevelser i dagligdagen. Det enkelte billede tilknyttes derfor en af de flere vidt forskellige emner med dens facetter og mangfoldighed.


Naturens imponerende skønhed og overraskende originalitet

Vidunderlige landskabsbilleder

Fascinerende vandspil

Refleksioner

Camouflage

Ud fra dyreverden

Imponerende arkitektur

Urban eksplorer - eventyrer

Spændende objekter fra nær og fjern

Natur eller kunst – kunst eller natur?

Collager og fotomontageprojekter


Nyd livet – Nyd kunsten...”

Med kærlige hilsner

Katrin

:-)

 

 

 

 

Kontakt

Navn og adresse

Katrin Lacart
Det skønne Nordsjælland
 

Telefon: 60201699

Email: Katrin@KatrinLacart.dk